About Flowers

24,95

Artikelnummer: 9789058564788 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Floriste Lut Verkinderen groeide op op het ritme van de natuur en de seizoenen. Deze liefde voor het buitenleven en een passie voor florale en interieurvormgeving leidde dan ook logisch tot een carriere als professionele floriste.
Lut Verkinderen deelt haar inzichten en liefde voor de bloemsierkunst graag en doet dat niet alleen tijdens workshops en demonstraties op grote florale evenementen, maar sinds 2007 ook in haar eigen bloemenschool. Verschillende technieken (weven, rijgen, klemmen, stapelen, bundelen), nieuwe materialen, harmonieuze kleuren en bijzondere structuren staan centraal in het lesprogramma.
Het is dan ook op die leest dat ‘About Flowers’ geschoeid is. About Flowers biedt niet alleen inspiratie, maar is bovenal een werkboek voor alle seizoenen en gelegenheden. Toegankelijke creaties in een eigentijdste stijl met pittige kleuraccenten zijn het handelsmerk van Lut Verkinderen. Een jeugdige en up-to-date stijl die zonder twijfel zowel de beginnende als de gevorderde florist zal kunnen bekoren.

Extra informatie

Gewicht 0,85 kg
Auteur

Lut Verkinderen

Taal

,

Paginas

120

Fotografie

Caroline Monthaye

Formaat

Ondertitel

Floral designs by / Bloemwerk van Lut Verkinderen