A timeless passion for flowers

59,90

“Sfeer creëren”, dat is wat de equipe van Oogenlust (NL) al meer dan 35 jaar doet. Met de natuur als uitgangspunt, streven ze steeds weer naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Emoties worden vakkundig vertaald in sfeervolle florale creaties: creaties die uw zintuigen prikkelen. Zo weten zij – na al die jaren – perfect invulling te geven aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs.

Bij “35 jaar Ogenlust” hoort uiteraard een boek: “ A timeless passion for flowers”. Een prachtig boek boordevol geuren, kleuren en vormen.

Artikelnummer: 2015.128 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Met het boek “ A timeless passion for flowers” viert Oogenlust (NL),  haar 35ste verjaardag. 

Met de natuur als uitgangspunt streeft team Oogenlust al 35 jaar lang naar opwindende bloemencombinaties en verrassende interieurontwerpen. Het hele spectrum van emoties wordt vakkundig vertaald in sfeervolle ontwerpen die de zintuigen prikkelen en bijzondere momenten en evenementen onvergetelijk maken. Passie voor de natuur en de seizoenen is hun creatieve drijfveer. Oog voor detail is hun kracht. De schoonheid van plantaardige materialen blijft een onuitputtelijke bron van inspiratie. Maar het is vooral hun hartstochtelijke liefde voor het bloemenambacht die Oogenlust maakt wat het is: onderscheidend in originaliteit en kwaliteit.

Extra informatie

Gewicht 1,526 kg
Auteur

Marcel van Dijk, Patrick van Orsouw, Monique van Dijk

ISBN
Ontwerp
Lengte
Illustraties
Taal

,

Paginas

160

Fotografie

Claude Smekens

Realisaties
Formaat

,

Ondertitel
Reeks