Fleurop.nl beste website van Nederland

Bloemenbezorger Fleurop heeft de beste website van Nederland in 2014. Fleurop.nl staat op de eerste plaats in de jaarlijkse WUA! Top 100 Beste Websites. Vrijbuiter.nl en Kwik-Fit.nl staan op de respectievelijk tweede en derde plaats.

De resultaten zijn gebaseerd op onderzoek uitgevoerd in de periode augustus 2013 – juli 2014. In totaal gaven 8.900 respondenten hun oordeel over 4.493 websites met maar liefst 55.583 unieke websitebeoordelingen.

  1. Fleurop.nl
    Na een zevende plaats in 2013 mag Fleurop.nl zich dit jaar de beste website van Nederland noemen. De website werd veruit het vaakst als favoriet aangewezen in het onderzoek naar aanbieders van verse bloemen.
    Fleurop.nl kent een grote naamsbekendheid, geeft op 99% van de bezoekers een goede eerste indruk en kreeg in het onderzoek maar liefst 41% van de totale voorkeur. Nederlanders kopen dus het liefst online hun bloemen bij Fleurop.nl.
  2. Vrijbuiter.nl
  3. Kwik-fit.nl

Hoe werkt de WUA! Web Performance Scan (online oriëntatieonderzoek)?

WUA! selecteert voor iedere Web Performance Scan een representatieve groep consumenten. De deelnemers oriënteren zich op een product of dienst en bepalen zelf de zoekstrategie en beslissingsfactoren. Vervolgens beoordeelt de deelnemer de gevonden websites op Look & Feel, Aanbod en Merk, de kernthema’s in het Web Performance Model. Na het beoordelen van vijf websites kiest de respondent zijn of haar favoriete aanbieder. Doordat websites altijd aan de hand van hetzelfde model worden beoordeeld, kunnen resultaten ongeacht product of dienst met elkaar vergeleken worden.

Bron: wua.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.