FLEURAMOUR-wedstrijd: maak een magisch vliegend wezen

FLEURAMOUR nodigt jou uit voor de florale wedstrijd voor studenten en cursisten. Creëer een magisch vliegend wezen met bloemen en andere plantaardige materialen. Alle vliegende wezens krijgen een plaatsje krijgen tijdens FLEURAMOUR.

Wedstrijd voor studenten en cursisten

Deze wedstrijd staat open voor leerlingen uit het floristenonderwijs, zowel voor studenten uit het dag- als cursisten uit het avondonderwijs, onderwijs voor sociale promotie alsook voor leerlingen onder leercontract. Bij de prijsuitreiking wordt een onderscheid gemaakt tussen deelnemers jonger en ouder dan 21 jaar.µ

Ben je professioneel florist of bloemenliefhebber? Neem dan deel aan de andere FLEURAMOUR-wedstrijden!


Opdracht: Creëer een magisch vliegend wezen

We vieren dit jaar de 25ste verjaardag van het schitterende bloemenfestival FLEURAMOUR.
Het wordt een feestelijke editie met ‘MAGIC’ als centraal thema. Denk aan sprookjes, mythische verhalen, science fiction, bovennatuurlijke krachten,… En natuurlijk de verwondering, fantasie en magie van bloemen!

De opdracht voor studenten en cursisten is om een magisch vliegend wezen te creëren met plantaardige materialen. Alle vliegende wezens zullen een plaatsje krijgen tijdens FLEURAMOUR.


Richtlijnen

Het magisch vliegend wezen moet aan volgende vereisten voldoen:
✓ Er moet 75 % vegetatief materiaal in de opdracht verwerkt worden: bijvoorbeeld bloemen, planten, bladeren, droogbloemen, mos, schors, hout, enzoverder. 
✓ Er moet OASIS® steekschuim (droog of nat) in de creatie verwerkt worden. Dit kan een vorm zijn, kleursteekschuim of gewone blokken.
✓ De voorbereiding voor jouw magisch vliegend wezen gebeurt thuis of op school. De afwerking mag ter plekke, op de locatie van het evenement, gebeuren. 
✓ Je zorgt zelf voor je eigen presentatie: ophangmateriaal of een sokkel/staander om je creatie te presenteren.
✓ Zorg voor een passend naamkaartje bij je creatie.

👉 Hier inschrijven

📜 Alle wedstrijddetails vind je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.