FLEUR FLORAL FASHION by Fleuramour | 23 tot 27 september

In afwachting van de spetterende 25ste verjaardag in 2022 verrast Fleuramour je in september met een coronaveilig alternatief. Kleiner en beperkter en voor deze editie onder een andere naam, maar daarom niet minder oogverblindend dan andere jaren. Fleur Floral Fashion wordt het meest betoverende bloemenfestival van 2021! Ontdek hier wat je kan verwachten.

Vijf dagen lang, van 23 tot en met 27 september 2021, toveren floral designers de landcommanderij van Alden Biesen in Bilzen om tot een waar kunstwerk.

Thema: ‘A Castle Deserves Art’

Als thema is gekozen voor ‘A Castle Deserves Art’. De lat zal hoog liggen op artistiek niveau.

Zo word je ondergedompeld in een wereld van mooie bloemenmixen, oogstrelende designstukken en kunstzinnige projecten. Laat je verrassen en droom weg bij meer dan 50 indrukwekkende florale kunstwerken.

Floral designs van lokaal en internationaal talent

Bloemendesigners uit België en Nederland zorgen voor kunstzinnige creaties in samenwerking met artiesten van over de hele wereld. Onder meer Conny van der Westerlaken (Nederland) en Jimmy Englund (Zweden) zullen aanwezig zijn. Daarnaast werken heel wat buitenlandse floristen vanop afstand mee aan de ontwerpen.

Uiteraard zijn ook de teams van Fleur Creatief en Fleur [email protected] van de partij tijdens het bloemenfestival. Moniek Vanden Berghe en Rita Van Gansbeke laten hun creativiteit los op het thema kunst. Sören Van Laer en Aymeric Chaouche verbazen met romantische rozen. Andere vertrouwde namen zijn Annick Mertens, Charlotte Bartholomé, Martine Meeuwssen en Chantal Post.

Ontwerp jouw mooiste florale hoed

Op vrijdag 24 september is het Hoedjesdag op Fleur Floral Fashion. Ben jij een creatieve bloemenliefhebber? Dan is dit helemaal voor jou!

Je ontwerpt de mooiste florale hoed met bloemen en/of planten en flaneert er trots mee door het kasteel. Elke bezoeker draagt een eigen, unieke creatie. Groot, klein, gek of geniaal? Alles kan, zolang je hoed maar verwijst naar het jaarthema ‘A Castle Deserves Art’.

Shoppen in de mooiste pop-up winkeltjes

In de Tiendschuur van het domein kan je leuke hebbedingen shoppen in tal van gezellige pop-up winkeltjes.

Na je bezoek aan Fleur Floral Fashion ontdek je ook op het Buitenhof nog heel wat mooie pop-ups. Bovendien geniet je er uren na met een lekker hapje en drankje op het terras. De perfecte afsluiter van een fleurig dagje uit.

Mis het niet, reserveer nu jouw tickets !

Wil jij er ook bij zijn op Fleur Floral Fashion van donderdag 23 tot en met maandag 27 september 2021?
De bloemenexpo is elke dag open van 9.30 tot 19.30 uur en kan bezocht worden in tijdsloten van 2 uur.

Het aantal tickets voor deze editie is beperkt. Er zal géén ticketverkoop zijn aan de kassa. Reserveer je toegangsticket met tijdslot naar keuze dus tijdig online om zeker te zijn van jouw plekje op Fleur Floral Fashion 2021.

Ontvang dit extraatje

Het ticket voor Fleur Floral Fashion geeft je automatisch en gratis toegang tot een exclusief digitaal overzicht van de voorbije 10 edities van Fleuramour, met in totaal meer dan 1.482 pagina’s boordevol florale inspiratie.

■ Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.