Fleuramour van 26 t/m 29 september

VAN MARIE-ANTOINETTE TOT STEAMPUNK is het thema voor de 19de editie van Fleuramour. Befaamde bloembinders uit binnen- en buitenland komen prachtige decoraties maken en geven boeiende demonstraties. Het event is uitgegroeid tot het belangrijkste mondiale evenement voor iedereen die van bloemen houdt.

www.crystalflowers.be

VRIJDAG HOEDJESDAG!
Wie op vrijdag Fleuramour bezoekt, moet beslist overwegen om een florale hoed te dragen! Dit is een traditie geworden. Deze creativiteit wordt beloond met een mooie potroos en een gratis glaasje cava. Misschien wint u één van de talrijke prijzen

Het kasteel wordt omgetoverd tot een waar bloemenspektakel. Op het domein zijn tal van demonstraties, workshops,  b(l)oeiende presentaties met honderden bloemenvariëteiten en prachtige bloemenshows. Je kan er ideeën opdoen om je feesttafel een bloemrijk accent te geven of je laten verleiden door de schitterende bruidsjurken met aangepaste bruidsboeketten.

Elk jaar vindt de prestigieuze wedstrijd ‘FLEUR CUP JONG TALENT’ plaats, waarbij de gerenommeerde tuinbouwscholen hun talent in spe stimuleren om prachtige florale arrangementen te maken.

Meer info: 014 / 28 60 80.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.