Fleuramour nu ook in Wallonië

Goed nieuws! Fleuramour, het wereldbekende bloemenevenement in de Landcommanderij Alden Biesen, krijgt er een extra editie bij! Van 20 tot 22 april 2018 schittert Fleuramour Chrystal & Flowers  in het kasteel en de abdij van Val Saint-Lambert in Seraing. Het belooft hét grootste bloemenevenement in Wallonië te worden!
De kamers van het kasteel en de unieke vertrekken van de abdij zullen baden in een weelde van bloemencreaties in combinatie met kristal, het streekproduct waar Val Saint-Lambert bekend voor staat. Een unieke ervaring voor de bezoeker. En de kans om de liefde voor bloemen en de florale kunst in Wallonië te verspreiden.

Ook jij kan deelnemen
Organisator Rekad Produkties geeft floristen de kans om gratis deel te nemen aan dit evenement. Mis deze kans niet! Door mee te werken maak je jezelf als florist kenbaar aan het grote publiek. Naast de vele florale creaties, zal Fleuramour Chrystal & Flowers ook bloemenshows en andere activiteiten rond mode en muziek organiseren. Aan de invulling van het totale project wordt gewerkt, maar noteer alvast de data – van 20 tot 22 april – in je agenda.

Advertising
 

(website)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: