Fleur Talent! zet het Q-Beachhouse in de bloemetjes

Mensen weer enthousiast maken voor bloemen, aantonen dat bloemen een glimlach op elk gezicht toveren en dat bloemen mensen gelukkig maken, dit is een boodschap die Fleur Talent! en Belflora luidkeels willen verkondigen.

Daarom gingen ze ook een samenwerking aan met Q-Music. Het Q-Beachhouse, een populaire plek tijdens de zomer, werd ter gelegenheid van 21 juli letterlijk in de zwart-geel-rode bloemetjes gezet.

Een reusachtige bloemenboog met niet minder dan 1.000 prachtige gele zonnebloemen zorgde voor een hartelijk en stralend welkom. Honderd tafelstukjes in de nationale kleuren decoreerden het gezellige terras en de radiostudio. Het Q-Beach personeel werd versierd met exotisch ogende Gerberakransjes. Structuren met gele Vanda tooiden het podium.

De Agora group en Smithers-Oasis steunden dit project voor 100%. Agora stond in voor de 1000 zonnebloemen, voor rozen en Gerbera’s en Smithers-Oasis zorgde voor alle steekschuim. Ook zij geloven er rotsvast in dat jonge mensen een positieve bloemenboodschap kunnen uitdragen en de sector een nieuwe boost kunnen geven.

Het jonge team van Belflora (Kim, Dirk, Robin & Caroline) en Fleur Talent! (Jolien, Angelo, Rani, Sofie) werkten hard aan de realisatie van deze creaties. Het enthousiasme van Q-Music en de vele positieve reacties van het publiek op de prachtige bloemencreaties en de schitterende reacties op de facebookberichten van Fleur Creatief, Belflora, Agora en Smithers-Oasis toonden de impact van zo’n actie aan!

Belflora is een verzendingsorganisatie gestuurd door een jong team. Zij zorgen ervoor dat mensen via een netwerk van bloemenzaken overal ter wereld bloemen kunnen versturen en ontvangen.

www.belflora.be – www.oasisfloral.be – www.agoragroup.com

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.