Vernieuwde Fleur Magazine: geef jouw mening ! [ENQUÊTE]

Heb jij het vernieuwde Fleur Magazine al in de brievenbus gevonden? Jouw vertrouwde vakblad telt voortaan 68 pagina’s in plaats van 40, is zorgvuldig opgefrist en steekt in een glossy jasje.

Waarom is Fleur Magazine vernieuwd ?

Al 27 jaar loopt Fleur Magazine voorop in de bloemenwereld. Om ook in de toekomst hét vakblad te blijven voor de professionele florist, drong een restyling zich op. Geen paniek : al jouw vertrouwde rubrieken blijven behouden. Er komen alleen maar méér rubrieken bij. Zo besteedt Fleur Magazine vanaf nu ook aandacht aan het runnen van jouw bloemenbusiness. Experts geven tips, je krijgt zicht op de zaakvoering van collega’s, actuele thema’s worden aangesneden,… Allemaal om jou nog beter te ondersteunen bij jouw werk als florist.

Wat ga ik merken ?

Voortaan ontvang je Fleur Magazine tweemaandelijks (januari/maart/mei/juli/september/november). Jouw huidig abonnement op Fleur Magazine loopt gewoon door voor de periode die je nog te goed hebt. Op jaarbasis ontvang je zes lijvige nummers + een zeer handig sketchbook.

Elke uitgave bevat het nieuws, de activiteiten en de thema’s van de komende twee maanden. Niet alleen krijg je dus meer tijd om alles te lezen, je verneemt ook sneller de trending topics van de volgende maand. Volg je daarnaast ook onze website, ons Facebookaccount en de wekelijkse nieuwsbrieven, dan ben je helemaal mee met het laatste bloemen-, planten- en floristennieuws.

Word abonnee en ontvang een gratis sketchbook !

Is jouw abonnement verlopen en wil je verder genieten van de vernieuwde en uitgebreide Fleur Magazine ? Mail naar abonnementen@rekad.be of bel +32 14 28 60 70. Bij vernieuwing van jouw abonnement ontvang je gratis een zeer handig sketchbook.

 


Geef jouw mening over vernieuwde Fleur Magazine 

Als vakblad voor de florist zijn we razend benieuwd naar jouw mening over het vernieuwde Fleur Magazine ! Laat het ons via onderstaande vragenlijst weten.













Dankzij jouw feedback kunnen we Fleur Magazine in de toekomst nog beter op jou en collega-floristen afstemmen. Alvast bedankt !

Geef een reactie