Fleur Creatief voortaan digitaal

We zijn druk bezig met ons evenement FLEURAMOUR, maar willen je graag inlichten over de nieuwe richting die FLEUR CREATIEF uitgaat. Onze fonkelnieuwe herfsteditie verschijnt niet op papier, maar volledig digitaal. Een weldoordachte keuze in een sterk veranderende maatschappij. Deze week ontving je hierover al een mail.

Volledig digitaal

Het mooiste bloemwerk is voortaan online te bewonderen – op de computer, tablet of smartphone.

Advertising
 

Onder de huidige marktomstandigheden, de fel stijgende energie-, papier- en drukprijzen, is het helaas niet meer mogelijk om een internationaal nicheblad als Fleur Creatief tegen betaalbare prijzen uit te geven. Hierdoor hadden wij als uitgever twee mogelijkheden: ofwel de abonnementsprijs aanzienlijk verhogen, ofwel voortaan online verschijnen. Wij kozen voor het laatste. Dankzij de huidige technieken een mooi alternatief. “ — L. Hemschoote, verantwoordelijk uitgever


Nieuwe editie

In deze digitale herfstuitgave van Fleur Creatief vind je weer heel wat nieuw en inspirerend bloemwerk gemaakt met een rijkdom aan seizoensmaterialen door toppers van bloemendesigners. Denk maar aan Sören Van Laer, Moniek Vanden Berghe, Rita Vangansbeke en heel wat andere floristen.

Ben je geabonneerd op Fleur Creatief? Dan ontving je begin deze week een e-mail met je persoonlijke link naar de herfsteditie. Heb je deze mail gemist? Stuur een mail met je gegevens naar [email protected]. We beantwoorden je mail graag vanaf 27 september, kort na FLEURAMOUR.

Meer info over een digitaal abonnement en hoe je te abonneren, vind je op onze webshop. Klik hier!

Laat je inspireren door het prachtig bloemwerk in deze herfsteditie!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.