‘Fire Drops’ op Fleuramour 2016

Het internationaal evenement voor florale kunst Fleuramour dompelt de landcommanderij Alden Biesen in Bilzen van 23 tot en met 26 september onder in de vier natuurelementen: lucht, aarde, water en vuur. Naast tal van nationale en international floristen, zal ook dit jaar de Nederlandse bloemsierkunstenares Lucinda Van der Ploeg weer van de partij zijn. Zij koos ervoor om in haar florale creatie twee natuurelementen te verenigen, namelijk, water en vuur: Fire Drops

Lucinda zal de brug, de brugleuning en de ruimte onder de poort van de landcommanderij in een vuurzee omtoveren. Op die plaatsen zullen ongeveer 30 fire drops te vinden zijn die qua grootte variëren van 30cm tot 60cm.

Haar Fire Drops hebben de vorm van een druppel en herbergen de kleuren van een vlam: van blauw naar oranje, geel en wit. Die vurige kleuren zullen tot leven komen door onder andere blauwe Hortensia, oranje en witte Kniphofia, gele Rudbeckia Herbstsonne, Phlox, Nanussen en Iris germanica.

Dit is de creatie van Lucinda op Fleuramour 2015. Benieuwd naar wat zij en tal van andere bloemsierkunstenaars dit jaar voor jou in petto hebben? Bestel dan nu je tickets via www.crystalflowers.be!

banner

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.