Feestelijke kleurrijke kransen

Tijdens hun bezoek aan de professionele beurs Novafleur in Tours (Fr) konden bezoekers een aantal prachtige en tevens feestelijke kransen op een basis van Oasis® steekschuim aanschouwen.

Deze kransen werden gemaakt door een team van Franse ambassadeurs van het merk: Arnaud Lechantre Charline Pritsaloff, Hervé Frezel, Jacques Castagne, Mikael Besnardeau Pascal Phaner en Stefane Chanteloube.

Lees het volledig reportage  in de Fleur Magazine van december

“We wilden illustreren dat het steekschuim niet alleen kan gebruikt worden voor creaties ter gelegenheid van rouw en verlies maar ook voor gewone en feestelijke decoratie”, aldus Jan Joris van Smither-Oasis België.

Twee type producten kunnen hiervoor gebruikt worden: OASIS® Bioflor ringen en OASIS® NaylorBase ringen.

Het voordeel van OASIS® Bioflor ringen  is dat rondom de krans een netwerk van ijzerdraad is bevestigd. Deze basis is bevestigd op een stevige MDF basis.

Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van OASIS® NaylorBase ringen ringen.  Hier is het steekschuim bevestigd op een duurzame plastieken basis met anti-krasdopjes dat ook kan dienen als waterreservoir. De vlakke rand van het steekschuim geeft extra steun.

www.oasisfloral.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.