Fantastische feestcreaties in najaarsspecial FLEUR CREATIEF @HOME

Breng licht en plezier in het duistere najaar met de nieuwe bloemstylingspecial van FLEUR CREATIEF @HOME! Dit is jouw geluksbooster, met 130 bladzijden florale creaties voor de winter en feestdagen, gedetailleerd uitgelegd door onze 4 topfloristen. De huiselijke warmte krijg je er gratis bij dankzij de prachtige fotografie in levensechte woonkamers.

De nieuwsberichten zijn niet zo positief: oorlog, energiecrisis, tekort aan water, klimaatverandering,… De bloemen en planten die we in onze huiskamers binnenbrengen, moeten we koesteren en verzorgen. Hun waarde stijgt!

Advertising
 

Onze FLEUR CREATIEF @HOME floristen brengen in het najaarsnummer van 2022 een waaier aan leuke ideeën om de woonkamer en eindejaarsfeesten aan te kleden. Kijk maar!Met bloemencreaties van:


Thema’s in najaarsnummer FLEUR CREATIEF @HOME


🍁🏡 Herfst in de tuin

De tuin heeft in het najaar heel wat te bieden aan leuke materialen om te bloemschikken. Annick Mertens gaat hier heel graag mee aan de slag. Ze maakt kransjes met eikels, kastanjes en zaaddozen van bloemen. Intens rood gekleurde Malus appeltjes krijgen een plekje op een boomstammetje of in een zachte zelfgemaakte vilten schaal. Tussen de paddenstoelen en de pompoenen creëert Annick herfsttorentjes met mos, schors en kleurrijke herfstbloemen. In de tafeldecoratie ontdekken we gedroogde judaspenning en grassen, rozenbottels en herfstige chrysanten.


🔥 Bij het haardvuur

Charlotte Bartholomé kiest voor een warme herfst. Creaties met de warme kleuren geel, oranje en rood brengen niet alleen herfstkleuren, maar versterken ook het warme gevoel van een knetterend haardvuur. Ook intens roze en paarse kleuren brengen warmte en gezelligheid in de woonkamer. Charlotte weet als geen ander materialen en kleurtinten met elkaar te combineren.


🌾🎃 Herfstmaterialen creëren herfst

Martine Meeuwssen laat materialen spreken. Ze kiest de juiste herfstmaterialen en creëert op die manier herfst in huis. Ze maakt slingers van gedroogde Ginkgo Biloba bladeren. Ze werkt met grassen en pluizen in combinatie met pluimen en herfstkleurige cymbidium. Ze maakt herfstboompjes van gedroogde dennennaalden. Pompoenen krijgen een goudkleurig jasje en worden gecombineerd met rode Malus en rode rozenbottels. Gedroogd blad, grassen en skeletblaadjes worden geklemd tussen een frame van ijzerdraad en lijken er wel ‘gewaaid door de wind’. Vanuit een bed met Physalisvruchten rijzen Ilexbessen en hoorntjes met oranje Gloriosa.


❄☃ Een witte winter

De winter van 2022 kleurt wit. Voor Charlotte Bartholomé wordt het een ode aan witte bloemen en witte of witgeverfde of gewaxte materialen. Winter en kerst hebben bij Charlotte ook een vormentaal. We ontdekken sterren, de vorm van een halve maan, cirkels, rendieren en organische vormen. Met een vleugje goud krijgen alle creaties een feestelijk accent.


🔴 Met een rode toets

Een klassieker voor de kerstdagen zijn zeker de kleuren rood, groen en goud. Annick Mertens combineert rood met typische kerstmaterialen zoals dennenappels, mos, bessen, kaarsen. Het klassieke groen ruilt ze in voor muntgroen. Goudkleurige accenten passen perfect bij kaarslicht. Met droogmaterialen creëert Annick een feestelijke en trendy feesttafel


🔵 Trendy blauw

De trendkleur voor het eindejaar 2022 is blauw. Als florist van het gerenommeerde Amigo Hotel in het hartje van de stad Brussel is Damien Overputte altijd mee met de laatste trends. Als rode draad in zijn fotoreportage koos hij dan ook voor die bijzondere trendkleur. Hyacinten, Delfts blauw en prachtige blauwe anemonen spelen de hoofdrol. Salix katjes, dennennaalden en groen spelen de bijrol.


JA, ik wil dithttps://fleurcreatief.com/fleurshop/fleur-creatief-home-najaar-2022-digitaal/ nummer hebben

Je kan deze najaarsspecial van FLEUR CREATIEF @HOME integraal online bekijken als abonnee van FLEUR CREATIEF. Vermits er sinds oktober geen papieren uitgave meer is. Of bestel hier de digitale editie. Als professional kan je ook opteren voor de FLEUR PRO jaarformule, waarmee je deze najaarsspecial eveneens kan bewonderen.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.