Fairy Forest, wegdromen bij kerstcollectie Goodwill

Dit jaar brengen we de kerstdagen dubbel zo vaak in huis door. Laat het daarom extra gezellig en feestelijk gedecoreerd zijn. Mogen we de dromerige kerstreeks Fairy Forest van Goodwill voorstellen?

Mosgroen met bordeaux, roze en petroleum

De collectie is geïnspireerd op de elfjes die elk jaar een prominente plaats in het Goodwill-assortiment krijgen. Dit jaar plaatst de Belgische droomfabriek van sfeerartikelen de elfen in een magische bosrijke omgeving gevuld met mythische figuren. Het kleurenpalet is hoofdzakelijk mosgroen met tinten van bordeaux en roze aangevuld met petroleumblauw in de poppen en figuren.

Eigen ontwerp

De collectie bevat heel veel eigen ontworpen producten van de ‘Heart by Goodwill’ collectie, deze zijn met de hand gemaakt in gelimiteerde oplagen. Enkele highlights van deze collectie zijn de vele poppen en figuren en vooral hun details.

“De stoffen en versieringen worden door ons designteam gekozen en zijn dan ook uniek. Deze stoffen komen ook terug in onze ornamenten, bloemen en vlinders en zorgen zo voor een rode draad doorheen het thema.”

Ho ho! Er zit ook een hele mooie Santa in dit thema verstopt…

www.goodwill.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.