Fair Flowers Fair Plants boeketten bij Topbloemen.nl

Topbloemen.nl heeft een stap gezet in de verduurzaming van het assortiment. Vanaf medio oktober zijn er acht verschillende duurzame boeketten onder het Fair Flowers Fair Plants label verkrijgbaar.

De boeketten worden via zo’n 300 geselecteerde bloemisten bezorgd. Hiermee is Topbloemen de eerste grote online aanbieder van FFP boeketten in Nederland, waarbij een landelijk dekkend netwerk gebruikt wordt van lokale bloemisten.

Fair Flowers Fair Plants is een consumentenlabel voor bloemen en planten die milieuvriendelijk en onder goede arbeidsomstandigheden zijn geproduceerd. Alleen planten en bloemen afkomstig van bedrijven met milieu- en sociale certificering mogen onder dit label op Fair Flowers Fair Plants verkooppunten verkocht worden.

De consument toont de laatste tijd meer en meer belangstelling voor duurzame bloemen en planten. Dit blijkt uit de verkoopcijfers van Fair Flowers Fair Plants, het aantal handelspartijen dat belangstelling toont en de betere bloemist die Fair Flowers in zijn assortiment opneemt.

Door een jarenlange ervaring met de verkoop van bloemen via internet en een eigen netwerk van ruim 500 aangesloten bloemisten, behoort Topbloemen bij de grootste online aanbieders van bloemen en planten in Benelux.

Bron – Topbloemen.nl – Topbloemen.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.