Exclusieve bloemenshow La Symphonie d’Azur [VIDEO]

Jaarlijks worden er vele grote feesten aan de Côte d’Azur georganiseerd. Traditioneel wordt het seizoen door Prins Albert geopend op het Bal de la Rose en afgesloten met La Symphony d’Azur.

Op het afsluitende feest in Villa Ephrussi de Rotschild zijn vooral Russische zakenmensen met een residentie aan de Côte d’Azur uitgenodigd. De wereldberoemde pianist Denis Matsuev en Friends gaven in 2014 een spetterend concert waar muzikale hoogstandjes en humor hand in hand gingen. Het publiek genoot zichtbaar.

Er werd een heus evenement aan gekoppeld met een gastronomisch diner, een tentoonstelling van antieke juwelen en een Flower Defilé door het TRIDVORNOVA Art Bureau. Deze alliantie van fashion designers,floristen, decorateurs, fotografen en artiesten zorgde voor een verblindende bloemenshow. Bloemenjurken gemaakt van Hydrangea’s en blaadjes van de ‘Red Naomi’, de ‘Tiara’ roos, de crème lelie ‘Litouwen’ en de bijna zwarte lelie ‘Black Mamba’ sierden de catwalk. De tuin en het podium waren rijk gedecoreerd met enorme Hydrangea-arrangementen. Een ware lust om te zien en een fantastische bloemenpromotie.

simphoniedazur.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.