EXCLUSIEF – All4home verhuist naar Brussels Expo

“De kogel is door de kerk !” Na 4 edities in Flanders Expo is de beslissing gevallen om de volgende editie van de vakbeurs voor decoratie, bloemen, geschenken en lifestyle, in Brussels Expo te laten doorgaan  – 23 tem 26 augustus 2015.

De uitstraling van Brussel als hoofdstad van België en Europa, zal zeker bijdragen tot de verdere uitbouw en internationalisering van deze voor de Belgische sector vakbeurs.  Verwacht wordt dan ook dat andere deelnemers door deze nieuwe locatie aangetrokken zullen worden om te participeren aan deze hoogmis voor de sector.

Uit de bevragingen van de organisatoren blijkt dat de beurs gesmaakt wordt en dat bezoekers er inspiratie komen zoeken.  De mooi opgezette Trendkamers met floristieke arrangementen en de Trendboulevard vormen een MUST voor de toeschouwers.

“Niet minder dan 92% van de exposanten zegt ook terug te willen keren als deelnemer. Belangrijkste motivatie blijft nieuwe contacten te leggen (73%) en relaties te onderhouden met bestaande cliënteel”, haalt Olivier Claesens aan. 1 op 2 deelnemer introduceert er nieuwe producten en 2/3 stimuleert hiermee hun verkoop.

De beurs zal plaatsvinden van 23 tem 26 augustus 2015 in paleis 11 van Brussels Expo.

ALL4HOME is een beursconcept voor de decoratie- bloemen- en geschenksector en het resultaat van een samenwerking tussen een aantal vooraanstaande Belgische en Nederlandse sector- ondernemingen. De Koninklijke Unie van de Floristen van België (KUFB) is tevens de officiële partner en verantwoordelijk voor de floristieke animaties tijdens de beurs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.