Waterdrinker GTC Days

Datum/Uur - zo 08 mrt - di 10 mrt (0:00 )
Categorie - Actiedag
Locatie - Waterdrinker Trade Center
Adres - Sierteeltstraat 129, Aalsmeer (Nederland)

Nu de dagen langzaamaan weer iets langer worden gaan we richting de kick-off van het (voorjaars)seizoen in het Waterdrinker Green Trade Center (GTC). Tijdens de komende editie van de GTC Days, van 8 – 10 maart, trappen we niet alleen het seizoen af, ook de nieuwe trend ‘Refined Femininity’ gaat dan in!

Refined Femininity

Tijdens het voorjaar verrast de natuur ons. Bloemen en planten ontkiemen in verfijnde vormen en kleuren langzaam. Nieuw leven geeft zich bloot op een vrouwelijke en elegante wijze. In het GTC staan we deze editie stil bij de puurheid van die ontluikende natuur. Kortom volop inspiratie met Moederdag in het vooruitzicht!

The Future is now

Afgelopen editie van de GTC Days stonden onze Future Plants nog te schitteren als ‘Future Stars’. Deze editie zijn een aantal van deze sterren dan ook echt verkrijgbaar in het GTC! Ze zullen zichzelf tijdens de GTC Days presenteren als Novelty & Specialty in de entree én op het Noviteitenplein van het GTC.

Groene voornemens

Nu de eerste goede voornemens gestrand zijn, is het tijd voor groene voornemens! Duurzaamheid is voor velen geen onbekend begrip meer, maar hoe herkent u als klant duurzame bloemen en planten en waar kiest u voor? Onze experts laten het tijdens de GTC Days graag zien.

Natuurlijk zijn er ook weer volop Novelties & Specialties, Meet & Greets (waaronder een heuse ontmoeting met Prins Ananas), extra veel GTC Deals (gedurende de hele week) en dé must haves van het seizoen! Daarnaast maken kopende klanten kans op verrassende, groene prijzen bij het GTC Rad en staat het GTC team iedere dag klaar met koffie, thee en wat lekkers.


De openingstijden van de GTC Days zijn:

Zondag 08-03, 05.00-14.00 uur (let op: langer geopend!)
Maandag 09-03, 05.00-21.00 uur
Dinsdag 10-03, 05.00-21.00 uur

>> waterdrinker.nl 

Google Map - Sierteeltstraat 129, Aalsmeer (Nederland)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: