Opening Keukenhof

Datum/Uur - wo 01 apr - zo 10 mei (0:00 )
Categorie - Expositie
Locatie - Keukenhof
Adres - Stationweg 166A, 2161 AM Lisse (Nederland)

Keukenhof staat in 2020 in het teken van A World of Colours. Ruim een miljoen mensen uit alle landen en culturen ontmoeten elkaar in Keukenhof om te genieten van de Hollandse bloemenpracht. Iedereen houdt van bloemen, de lente, tulpen en de kleurige bollenvelden.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Keukenhof heeft in 2020 weer een prachtige mozaïek. Er zijn 50.000 bloembollen gebruikt: tulp, muscari en crocus. In totaal zitten in het park ongeveer zeven miljoen bloembollen in de grond.


OPGELET! Door een maatregel van de Nederlandse overheid tegen het coronavirus zijn bijeenkomsten met meer dan 100 personen in heel Nederland verboden. Dit geldt ook voor samenkomsten in de buitenlucht. Deze maatregel geldt minstens tot en met 31 maart. Dit betekent dat Bloemententoonstelling Keukenhof niet kan openen op de geplande datum 21 maart 2020. Er wordt bekeken of het park op 1 april of later kan opengaan.


Praktische informatie

Bezoekadvies

In alle rust genieten van Keukenhof? Voor 10:30 uur en na 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.

www.keukenhof.nl


 

Google Map - Stationweg 166A, 2161 AM Lisse (Nederland)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: