La Fête de Jardins & Loisirs

Datum/Uur - zo 24 mei (0:00 )
Categorie - Event
Locatie - Domaine Provincial de Chevetogne
Adres - Rue des Pîrchamps 1, Chevetogne (België)

Zin in een dagje uit met het hele gezin of vrienden? Een uitstap met 100% tuinplezier? Boordevol leuke activiteiten met prachtige florale decoraties? Het kan op het tuinevenement ‘La Fête de Jardins & Loisirs’ in het prachtige provinciaal domein Chevetogne in de Belgische Ardennen.

Op zondag 24 mei 2020 vindt de 18de editie van La Fête de Jardins & Loisirs plaats, een tuinevenement voor klein en groot.

Hier vind je alles voor je tuin, terras, moestuin en het buitenleven. Zo’n honderdtal standhouders verkopen hun kwalitatief hoogstaande producten: bloemen, rozen, planten, fruit, tuingereedschap, tuindecoratie, tuinmeubilair,…. In het kasteel bewonder je prachtige florale decoraties.

Kom luisteren naar de boeiende tuinlezingen van groenspecialist Luc Noël. Ontdek de prachtige bloemendecoraties in het kasteel. Breng de (klein)kinderen mee voor uren ravotplezier en een dag zorgeloos genieten.

LEUKE PRIJZEN TE WINNEN
Je gaat ook niet met lege handen naar huis. Er zijn heel wat leuke prijzen te winnen! Waag je kans en wie weet win jij wel een robotmaaier van Robomow of Gardena!

>> KOOP JE TICKETS HIER

 

Google Map - Rue des Pîrchamps 1, Chevetogne (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: