IPM ESSEN

Datum/Uur - di 22 jan - vr 25 jan (0:00 )
Categorie - Vakbeurs
Locatie - Messe Essen GMBH
Adres - Messenhaus Ost NorbertstraBe, 45131 Essen (Duitsland)

Start het nieuwe jaar met een overdosis bloemen en planten tijdens IPM ESSEN, de grootste groenbeurs van Europa.

Zo’n 1.600 standhouders uit 50 landen dompelen je onder in het mooiste en het nieuwste dat de bloemen- en plantensector momenteel te bieden heeft. De grootste spelers ter wereld tonen er hun koopwaar, maar evenzeer kan je hier een schat aan informatie en inspiratie opdoen bij de exposanten, in de trendkamers, bij de creaties van de florale wedstrijden en tijdens de vele shows.

Natalia Zizko

FLEURAMOUR-SHOW OP 22/1

Ons zustermagazine Fleur Creatief trakteert je daarenboven op een spectaculaire Fleuramour-demonstratie van onder meer meester-bloembinders Tom De Houwer, Sören Van Laer, Brigitte Heinrichs & Angelica Lacarbonara. Niet te missen! Deze demo vindt plaats op 22 januari.

BELGIË GASTLAND
Na Denemarken vorig jaar is België ditmaal uitverkozen als partnerland. Onder meer de Gentse azalea zal in de kijker staan: 80 procent van de Europese productie komt namelijk uit Vlaanderen.

De slogan van IPM ESSEN 2019 is ‘Rooted in Craftmanship Together’, wat zoveel betekent als ‘Samen geworteld in vakmanschap’, een verwijzing naar de sterke economische en historische band tussen België en Duitsland.

België, erbij sinds de eerste editie in 1982, zal tijdens het openingsevent uitpakken met verschillende Belgische troeven…

Bloemen : grote hal 5 (snijbloemen, bloemsierkunst, floristenbenodigdheden,
bloempotten, vazen, kaarsen, kaartjes, decoratie, kunstbloemen, gedroogde
bloemen,…)
Planten : hallen 1, 1A, 2, 4, 6, 7, 8, 8A, 8B en Galeria.

>> ipm-essen.de

 

>> ipm-essen.de

 

Google Map - Messenhaus Ost NorbertstraBe, 45131 Essen (Duitsland)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: