Brussels Design September Festival

Datum/Uur - do 05 sep - ma 30 sep (10:00 - 19:00 )
Categorie - Design Festival
Locatie - Tour en Taxis Brussel
Adres - Avenue du Port, 86c, 1000 1000 Brussels (België)

Vanaf 5 september zal Brussel weer een maand lang omgetoverd worden tot dé place to be voor liefhebbers van design. Brussels Design September wordt een platform voor ontmoetingen met elkaar en tal van Belgische en internationale designers. Met meer dan 100 culturele en commerciële evenementen is het zeker de moeite waard om te komen!

Wat is er nieuw?

Het aanbod van het Brusselse festival is op zijn minst gezegd uitgebreid. Zo zijn er tentoonstellingen, conferenties, Commerce Design Brussels, een Arts & Crafts parcours en ga zo maar door. Er is ook een heus stadsparcours waarop je allerlei winkels, galeries, pop-up stores en culturele ruimtes kan ontdekken. De perfecte plaatsen voor dialoog en ontmoetingen tussen architecten, designers en liefhebbers.

MAAR LET OP, dit jaar stelt Brussels Design September een aantal nieuwe zaken voor. Tentoonstellingen van erkende designers op iconische plaatsen in de stad zoals het Horta Museum, BOZAR, ADAM – Brussels Design Museum, en voor de eerste keer het Kindermuseum versterken het culturele aanbod van deze editie.

Provided by: ©Marine Vancampenhout

Trouwe bezoekers van het festival kennen de Brusselse Design Market natuurlijk al. Het is tegenwoordig zelfs de grootste vintage markt in Europa! Toch zal de markt er dit jaar niet helemaal hetzelfde uitzien. Voor de 27ste editie van Brussels Design Market zal er een aparte, specifieke ruimte gewijd worden aan het hedendaags design. Contemporary Design Market is daarmee het jongere zusje van de Brusselse Design Market.

In de nieuwe ruimte zullen Belgische ontwerpers, bekend of opkomend, hun creaties kunnen voorstellen en verkopen. De unieke gelegenheid om Belgisch design te ontdekken en zelfs de ontwerpers persoonlijk te ontmoeten. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Flanders DC en Wallonie Design.

Vind hier het volledige programma van Brussels Design September.

Google Map - Avenue du Port, 86c, 1000 1000 Brussels (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: