Belevingsdag op het veld

Datum/Uur - za 27 apr (10:00 - 17:30 )
Categorie - Workshop voor liefhebbers
Locatie - Bloom
Adres - Oostendesteenweg 127, Ichtegem (België)

Ben je in de ban van wilde bloemen ?
Wil je te horen krijgen hoe het anders kan ?
Wil je je floristenskills opkrikken en op een andere manier benaderen ?
Wil je ondergedompeld worden in een dag waar bloem, duurzaamheid, kleur, gevoel, techniek, kennis én superlekker eten vooropstaan?

Bloom, MiFleur en Quirine Cuyle Clicks slaan de handen nogmaals in elkaar en bieden een uniek concept aan.

Ruth en Josefien zorgen voor een bio bloemen-bad, waar je tips and tricks krijgt aangereikt om zelf jullie eigen ecologische bloementuin aan te leggen.
Op aangename wijze dompelen ze je onder in het verhaal van lokaal en ecologisch bloemen zaaien, kweken, verzorging, onderhoud. Voor maximaal resultaat.
Op de middag voorziet Yasaí een heerlijke vegan lunch met eetbare bloemen topping.

In de namiddag krijg je een fleurige voorjaarsbloemen workshop van Josefien, meesterflorist bij MiFleur bloemenatelier.
Je werkt samen een feeststuk uit. Je kan alleen werken of samen aan de slag gaan.  Zowel weelderige centerpieces, flowerclouds, (bruids)boeketten. Je kan je skills aanscherpen, nieuwe technieken leren.

Je gaat aan de slag met natuurlijke materialen. Je leert eenvoudige maar oh zo handige trucs en technieken aan om in no time een waauw-effect te creëren, op maat en afgestemd op seizoen en sfeer.

Alles wordt professioneel in beeld gebracht door Quirine Cuyle Clicks. Zo heb je mooie beelden en herinneringen van de dag zelf. Beelden op het veld, aan de slag met de mooiste bloemen en van het eindresultaat. Een dag helemaal voor jezelf, om tot de essentie te komen. Ten volle te genieten van de omgeving, het ritme van de natuur, de mensen met interesses, nieuwe insteken, lekker en gezond eten, mooie materialen, biologische bloemen,…

Praktisch

  • Prijs: 210 euro
  • Deskundige uitleg en interessant naslagwerk in de vorm van mini syllabus. Biologische snijbloemen en recipiënt(en) inbegrepen.
  • Tussendoortjes, warme en koude dranken en over(h)eerlijke lunch inbegrepen.
  • De workshop gaat enkel door bij een minimum van 8 deelnemers.
  • Inschrijvingsgeld kan niet worden terugbetaald (uitgezonderd bij annulatie door de organisatoren) maar indien er toch iets tussenkomt mag je je plaats natuurlijk doorgeven aan een andere gelukkige.

>> HIER INSCHRIJVEN

Google Map - Oostendesteenweg 127, Ichtegem (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: