Agora Academy – Workshop Annick Mertens : Boeketten Moederdag

Datum/Uur - do 04 apr (19:00 - 23:00 )
Categorie - Workshop voor professionelen
Locatie - Agora L.I.F.E Kortrijk
Adres - Engelse Wandeling 11, 8500 Kortrijk (België)

In 2003 startte Annick Mertens haar eigen bloemenzaak “Onverbloemd“ in Verrebroek. Een winkel boordevol florale en poëtische hebbedingen. Bloemen, creativiteit & gezelligheid staan bij haar op de eerste plaats. Creatief bloemwerk met een typische huisstijl, zachte kleuren, vrouwelijk, feeëriek, natuurlijk, puur, ongedwongen, …

Onverbloemd onderscheidt zich vooral door boeketten & bloemwerk op maat te leveren. Bij haar thuis in Vrasene geeft Annick maandelijks workshops in een natuurlijke omgeving. Beleving, techniek & het gezellig samen-zijn staan hier voorop! Sfeervolle avonden aan de houtkachel in de winter en in de zomer maken de cursisten gretig gebruik van haar eigen tuinrozenveld.

Tijdens schoolvakanties geeft Annick bloemenkampen voor kinderen. Groot & klein enthousiasmeren voor bloemen is haar levensmotto!

Annick geeft haar kennis graag door … Ze is een vaste waarde in het fleur@home-team en in Fence Tuinmagazine. En … binnenkort ook te zien op ONS-tv.

• Prijs
100 euro/workshop (excl. BTW)

• Wat is er inbegrepen?
Materiaal voor het maken van 2 creaties + Certificaat

• Hoe inschrijven?
Schrijf je in via mail: agora@agoragroup.com of telefonisch via +32 3 450 85 00 met vermelding van je naam, adres en data van de workshops die je wenst te volgen.

>> www.agoragroup.com

 

 

Google Map - Engelse Wandeling 11, 8500 Kortrijk (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: