Euroveiling start vanaf maandag een samenwerking met Landgard

Euroveiling gaat samenwerken met Landgard, en biedt wekelijks een totaalassortiment van planten aan op maandag. In totaal voorziet Euroveiling wekelijks zo’n 500 Deense karren, waarvan de helft van Duitse kwekers.

De andere helft wordt zorgvuldig samengesteld met producten van Belgische kwekers. In het bijzonder gaat het om kamerplanten, terras- en balkonplanten, vaste planten en kruiden die via de veilingklok, bemiddeling, EV-Direct en webshop verkrijgbaar zijn.

Naast een assortimentsverbreding zal Euroveiling op constante basis producten aanbieden, die tot op heden niet verkrijgbaar waren op de Belgische markt. Met deze speciale variëteiten krijgt de koper nieuwe mogelijkheden om zich te differentiëren.

Gecombineerd aankopen
Niet alleen in de planten, maar ook in de snijbloemen zal Euroveiling een ruimer assortiment gaan aanbieden (vergelijkbaar met dat van een donderdagse verkoopdag). Op die manier kunnen aankopen gecombineerd worden.

Ook op infrastructureel vlak doet Euroveiling de nodige aanpassingen om een hoge snelheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Zo wordt het volledige assortiment op 5 veilklokken aangeboden, allemaal voorzien van volautomatische trekkers voor een vlotte aansluiting.

Bron – Euroveiling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.