Euroveiling – partnerpagina

De veiling voor bloemen en planten in België

Bij Euroveiling vinden met zorg gekweekte bloemen en planten dagelijks hun weg van aanvoerder nar de koper. (enkel voor professionelen)

About – Euroveiling

 • Op 8 manieren bloemen & planten kopen bij Euroveiling
  Bij Euroveiling kan elke professionele handelaar inkopen op de manier die het best bij hem of haar past. Hoe wil jij jouw bloemen of planten geleverd krijgen?
 • Magnifiek! Kleurrijke bloemenmontage van Mayflower
  Een must-see ! Cyril Lowet van Mayflower heeft, speciaal voor de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, een adembenemende bloemenmontage met 1.740 takken Gypsophila gecreëerd.
 • Terugblik naar FLEUR FLORAL FASHION by Fleuramour: Fotogalerij met de mooiste bloemencreaties
  Nog één keer blikken we terug op Fleur Floral Fashion, dat ons goesting geeft in het grote Fleuramour volgend jaar in Alden Biesen. Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstelling nu in onze fotogalerij!
 • Best of Belgium : Bloemstyling
  De deelnemers aan het Belgisch kampioenschap bloemschikken moesten vijf bloemencreaties maken: een bruidsboeket, een tafelstuk, een boeket en een gevulde vaas. Het masterpiece moest een bloemstuk uitbeelden voor een coronahuwelijk. Met dank aan Smithers-Oasis kan je hier de mooiste creaties bekijken.
 • 50x Romantisch tafelen voor Valentijn
  Druk bezig voor Valentijn? En is inspiratie nog welkom? Observeer dan zeker deze Valentijnscreaties van collega-floristen!
 • Floristen strijden om het hart van de jury met valentijnsboeketten
  Tijdens ‘Euroveiling feest’ werd de creatie van Kristien Tindemans uitgeroepen tot winnend Valentijnsboeket. 
 • Franky Bollingh ziet de liefde groots
  De valentijnsromantiek kent geen grenzen bij Fleur Magazine. Deze keer zetten we een creatie van Arrangeur Franky Bollingh in de kijker. Bollingh kreeg de opdracht van Euroveiling om een eyecatcher te maken voor het evenement ‘Euroveiling feest!’. Het resultaat? Een indrukwekkende, romantische creatie in de vorm van een hart. 
 • Prachtige adventstukken bij Euroveiling
  Op de najaarsbeurs van Euroveiling stonden enkele mooie adventstukken tentoongesteld.
 • Euroveiling en VLAM zetten in op snijbloemen
  De snijbloemenverkoop kan een duwtje gebruiken. Daarom klopte de coöperatieve Euroveiling aan bij VLAM voor een specifieke snijbloemenactie, waarvoor Euroveiling voor het eerst vrijwillig een extra budget bij elkaar brengt. Resultaat: radiospots die 12 weken lang de kracht van bloemen van bij de lokale bloemist in de kijker zetten.