Euroveiling en VLAM zetten in op snijbloemen

De snijbloemenverkoop kan een duwtje gebruiken. Daarom klopte de coöperatieve Euroveiling aan bij VLAM voor een specifieke snijbloemenactie, waarvoor Euroveiling voor het eerst vrijwillig een extra budget bij elkaar brengt. Resultaat: radiospots die 12 weken lang de kracht van bloemen van bij de lokale bloemist in de kijker zetten.

‘Echt’
De huidige VLAM-campagne voor bloemen en groen werkt rond het sleutelwoord ‘echt’. Er is immers geen betere manier om welgemeend dankjewel, ik zie je graag of sorry te zeggen dan met bloemen en groen, want dat zijn de perfecte vertolkers van gevoelens. De nieuwe actie voor snijbloemen past helemaal in de lopende campagne van ‘Groen van bij ons’. Door eenzelfde boodschap uit de dragen naar de consument en te mikken op voldoende herhaling, wordt de boodschap versterkt.

Advertising
 

Nationaal weekendoffensief
Bloemenruikers worden traditioneel vaker in het weekend gekocht. Daarom kozen VLAM en Euroveiling voor een uniek mediaplan: de radiocampagne loopt immers enkel op vrijdag. Kwestie van snijbloemen net voor het weekend nog even top of mind te maken. De spots zijn sinds vrijdag 2 oktober tot 18 december te horen op de Vlaamse zenders MNM en StuBru én in Wallonië op Synchron Music, Classic21, NRJ en PureFM.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: