Crea-fleur is beste bloemenwinkel van Vlaanderen

Zondag 21 november werd de “Beste Bloemenzaak van Vlaanderen” bekendgemaakt. De eer gaat naar Crea-fleur uit Oudsbergen. Spring binnen in de bloemenwinkel dankzij deze leuke video!

?? Crea-fleur in Oudsbergen

Leck en Jan van de moderne bloemenzaak Crea-fleur haalden het in de finale van drie andere bloemenwinkels. Het koppel biedt haar klanten graag een “walhalla aan bloemen en planten” aan. Ze selecteren de mooiste kamer- en buitenplanten bij lokale kwekers en maken kleurrijke bloemstukken die perfect bij elk seizoen aansluiten. Daarnaast heeft Crea-fleur een kwekerij voor snijbloemen en kerstbomen!

Advertising
 

Alvast proficiat namens FLEUR! ???

Bekijk hieronder de rondgang van Stefan Van Berlo (Belgisch kampioen bloemschikken) bij Crea-fleur.De andere finalisten

Bloemen D’hondt uit Ronse

In Oost-Vlaanderen streed Bloemen D’hondt mee voor de award. De zaak dateert al uit 1962 en werd twintig jaar geleden overgenomen door Bart D’hondt.


Puur Passie uit Galmaarden

Davy Fredrix was bloemist op het Koninklijk Domein waar hij mee zorgde voor de decoratie voor officiële bezoeken en voor het huwelijk van Prins Laurent en Prinses Claire. In zijn bloemenzaak kan je ontspannen winkelen en ideeën opdoen. Maar ook kan je er naar believen zelf bloemstukken maken.


‘t Groene Huis uit Bazel

‘t Groene Huis vind je in het landelijke Bazel, deelgemeente van Kruibeke in de provincie Oost-Vlaanderen. Kristien Tindemans was in 2012 al eens finaliste van de wedstrijd ‘Beste florist van België’.Met dank aan Stefan Van Berlo voor de leuke video’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.