Eerste modellenbureau voor planten geopend in Amsterdam

Dinsdag 5 april opende het eerste modellenbureau voor planten onder toeziend oog van vele belangstellenden haar tijdelijke deuren in Amsterdam.

De komende vier weken kunnen de plant-topmodellen van The Plant Agency kosteloos geboekt worden door stylisten, redacteuren, fotografen en bloggers. Het adres van The Plant Agency is Gerard Doustraat 76 te Amsterdam en sluit haar deuren weer op 30 april.

Advertising
 

Planten populair
Of het nu om een interieur- of een fashionshoot gaat, planten spelen een belangrijke rol. Maar planten kunnen ook kostbaar zijn en voor een shoot vaak maar één keer te gebruiken. The Plant Agency is een initiatief waar we al lang op wachten.” Stylisten en redacteuren reageerden op voorhand al enthousiast op het idee van een plantenuitleen.

Samen met verschillende designers is gewerkt aan een mooie collectie van planten, bloemen en trends in de winkel. De 27 modellen, van Beau (volledige naam: Beaucarnea) tot Cis (volledige naam: Narcis), hebben elke hun eigen modellen setcard gekregen. Op afspraak – of spontaan – kunnen alle planten geboekt worden ten behoeve van producties en shoots.

Initiatiefnemer Mooiwatplantendoen.nl geeft hiermee antwoord op de grote vraag naar planten voor producties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: