Eerste grote vakbeurs Trendz van 22 tot 24 augustus

Trendz is hét inspiratie– en inkoopmoment op het gebied van home decoration & lifestyle. Wil jij nieuwe collecties inkopen om jouw bezoekers te verrassen? Of inspiratie opdoen over uiteenlopende actuele onderwerpen? Dan ben jij bij vakbeurs Trendz aan het juiste adres. Ontmoet de branche in drie dagen, ruim honderd exposanten.

De eerste vakbeurs voor de retailers op het gebied van home decoration & lifestyle is Trendz Najaar op 22, 23 en 24 augustus 2021 in Evenementenhal Gorinchem. In de afgelopen weken neemt de belangstelling onder exposanten fors toe en breidt de beursvloer alsmaar verder uit met grote bekende en nieuwe namen. Verder heeft de organisatie een enquête onder haar bezoekers gedaan naar de bereidheid om dadelijk Trendz Najaar te bezoeken. Hieruit blijkt dat maar liefst 86% van de bezoekers nu al bereid is om de beurs te bezoeken.

©Seijbel Photography

86% bereidheid om Trendz te bezoeken

Beursorganisator Easyfairs heeft dit onderzoek uitgevoerd onder bezoekers van meerdere beurzen die dit najaar gepland staan. Meer dan 6.000 respondenten hebben hieraan deelgenomen. De gemiddelde score is een bereidheid van 90%. “Zelfs een beurs als Trendz die dadelijk als eerste aan de beurt is, zit nu al op 86%. Dat is een fantastisch resultaat en biedt ons, maar ook de exposanten veel vertrouwen. Trendz is de eerste beurs van Easyfairs die plaatsvindt. Dat is natuurlijk even spannend, maar de beurs staat er ontzettend goed voor”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

©Seijbel Photography

Exposantenlijst

Dat blijkt ook uit de groei van het exposantenaanbod in de afgelopen weken. Zo schreven Chinoh, DecostarColours & GreenPine-AppleHouse of ProductsChabo Bags100% Leuk en Ter Steege zich in. Ook mag Trendz nieuwe exposanten verwelkomen die nog niet eerder op de beurs hebben gestaan, zoals Bloom your message en Geven is leuker. Bekijk hier alle deelnemers. Daarnaast krijgt het sprekersprogramma op Trendz Najaar meer vorm. De eerste twee namen zijn nu bevestigd: Frederique van Gemert over productfotografie en Martijn Muller & Martin Klomp over opvallen door oprecht jezelf te zijn.

Openingsuren

De aankomende editie van Trendz Najaar is te bezoeken op zondag 22 augustus van 10.00 tot 18.00 uur, maandag 23 augustus van 10.00 tot 21.00 uur en dinsdag 24 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

www.trendzvakbeurzen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.