Eenvoudige & wondermooie creaties [NIEUW BOEK]

Een prachtig kleurenpalet en verrassende ondergronden. Stijlvolle ideeën met respect voor de gekozen bloemen. De werken van Arnauld Delheille getuigen van smaak en eenvoud.

Advertising
 

In het boek ‘L’Atelier’ vind je meer dan 40 eenvoudige bloemencreaties voor bij jou thuis. Handig ingedeeld per thema: lente, zomer, verfijnd, klassiek, kerst en favoriet. Bovendien zorgen de materialenlijst en een duidelijke werkbeschrijving ervoor dat je zelf aan de slag kan. Het boek is aangevuld met heel wat tips. De creaties zijn eenvoudig realiseerbaar met een wondermooi resultaat.

Arnauld Delheille is een jonge dynamische florist uit Franstalig België. Zijn werken worden regelmatig gepubliceerd in nationale en internationale tijdschriften. Arnauld geeft demonstraties en workshops in zijn eigen atelier en op verplaatsing én hij is sterk actief op sociale media.

Lancering op Fleuramour

Je kan dit boek in primeur aanschaffen op het bloemenfestival Fleuramour, bij de Fleur Bookshop van 21 tot en met 24 september in Alden Biesen (B). Op vrijdag 21 september geeft Arnauld Delheille op Fleuramour overigens een bloemschikdemonstratie van 14 tot 16 uur.


 

L’Atelier

Auteur : Arnauld Delheille
Fotografie : Jérôme Puissant
€ 19,95 | gebonden | 110 blz. | 21x24cm | Frans

>> Bestel dit boek vandaag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.