Een magisch eindejaar met de florale kersttips van Agora

Inspiratie voor gezellige kerstdecoratie, tafelstukken en warme bloemencreaties? Jingle all the way met het kerstthema van Agora!

Dompel jezelf onder in de kerstsfeer met de tips uit Agora’s kerstthema ARTISANAL // HOLIDAY!

Advertising
 

Tijdens de maand december zit je gezellig aan tafel met vrienden en familie. De anthurium of ‘Flamingoplant’ bewijst zich als uitstekende toevoeging voor kleurrijke tafeldecoraties. Dit is dé showstopper waarmee je heel minimalistisch kan gaan of net met de rode kleur een warm en romantisch tafereel creëren. Je kan ze zelfs gebruiken in kerstkransen!Dit seizoen claimen we de ruimte in elke richting: plaats meerdere werkstukken met verticale lijnen naast elkaar en combineer de traditionele kerstkleuren met sterren en glanzende accessoires.Integreer het traditionele groen van de feestdagen in je creaties en laat in enkele stukken het beige of wit ‘Arctic Wolf’ het voortouw nemen! Combineer het groen hier en daar met een zilver kleuraccent om de winterse sfeer te benadrukken.


Dieprode amaryllis en rozen bedekken het landschap en zijn even kleurrijk als de pakjes onder de boom.


Natuurlijk mag de traditionele kerstboom niet ontbreken. Met ons grote assortiment kerstbomen in alle maten, bedekt onder een witte laag of in klassiek groen, tover je elke kamer om tot je eigen winterwonderland!


Goudgeblakerde potten, gedroogde accessoires en dennenappels geven een idyllische winterlook met een decadent kantje.


Voeg kerstdecoratie en linten toe in dezelfde kleur als je bloemen en kies voor potten met een geribde of speelse textuur.■ www.agoragroup.com


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.