Duik feestelijk de winter in met Fleur Creatief

De nieuwe wintereditie van Fleur Creatief is er! In deze uitgave reiken we jou een heleboel tips aan om er opnieuw een bloemrijke seizoen van te maken. Wat dacht je van een witte winterkrans? Of hou je eerder van klassiek kerstgroen? Ook creaties met lichtjes en stijlvolle orchideeën mogen niet ontbreken. Bovendien bieden we ook inspiratie voor een prachtig gedecoreerde feesttafel.

De wintereditie van Fleur Creatief heeft weer heel wat moois te bieden. Bestel je online, dan geniet je van gratis verzending. Ben je al abonnee? Dan valt het magazine deze week in je brievenbus. Ook bij de lokale dagbladhandelaar is Fleur Creatief verkrijgbaar.

Dit ontdek je nu in Fleur Creatief

♥️ Berijmde landschappen, besneeuwde bomen… wit is de kleur van de winter! Onze Fleur Creatief floristen maakten prachtige winterkransen met witte bloemen en sneeuw. Bij elke creatie vind je een duidelijke stap voor stap om zelf aan de slag te gaan.

♥️ Lichtgevende arrangementen brengen extra gezelligheid en zijn daarom uitermate geschikt voor dit seizoen. Maar hoe zorg je ervoor dat je lichtjes de vormgeving van een deur- of wandversiering versterken? Onze Fleur Creatief floristen weten raad.

♥️ Deze kerst steken we de tradities in een nieuw jasje. We gebruiken klassiek groen, mos, bessen, dennenappels, larikstakken… maar dan in een alternatieve vormgeving.

♥️ Luxe verwennerij voor het feestelijke seizoen. Florale designs met orchideeën staan in de kijker. Met deze edele bloemen scoor je gelukkig altijd.

♥️ Kerst of Nieuwjaar vieren kan niet zonder een feestelijk gedekte tafel. Zes topbinder brengen sfeervolle tafels met vernieuwende inspiratie.

♥️ Onze Russische collega Natasja Mironova van FlowerExperience neemt ons mee naar een Russisch kerstdorp. Daar laten de floristen zich zeker inspireren door onze kersttradities, maar geven ze die wél een Russisch tintje.

♥️  Welke kerst- en nieuwjaarstradities bestaan er in Japan? We gaan te rade bij event- en bloemendecorateur Yuji Kobayashi van Geometric Green Inc. Speciaal voor Fleur Creatief maakte hij een selectie van heel bijzondere eindejaarscreaties.

♥️  We blikken terug op Fleur Floral Fashion by Fleuramour en geven je nu al goesting voor de editie van volgend jaar. Kijk en geniet van de feeërieke bloemenvijver op het kasteelplein, van bloemrijke schilderijen, een florale regenboog…. en veel meer.

» Mis deze editie niet. Bestel hier met gratis verzending.
De nieuwe Fleur Creatief winter 2021 is er! Met in deze uitgave een waaier aan inspiratie voor de feestdagen Kerstmis en Nieuwjaar.
Fleur Creatief winter 2021

Of abonneer nu en geniet heel wat voordelen!

Fleur Creatief is al meer dan 20 jaar de vaste waarde in het bloemschikken. Eén blik in het magazine geeft jou meteen een pak creatieve bloemenideeën. Soms eenvoudig en snel te realiseren dan weer staaltjes van vakmanschap.

Een abonnement telt 6 edities per jaar. Nu voor slechts € 49,90 i.p.v. € 55,00.

» Ontdek meer over het jaarabonnement op Fleur Creatief.

TIP: Ben je een professioneel bloemist? Kies dan voor het FLEUR PRO abonnement met een uitgebreid aanbod voor professionals.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.