Dolce Avalanche+® en Freaky Avalanche+® zien het levenslicht

Arend Roses lanceert vandaag, 15 juli 2016, twee noviteiten Dolce Avalanche+® en Freaky Avalanche+® van veredelaar Dümmen Orange. Dit jaar introduceert Arend Roses in totaal zes rozen, waaronder ook de populaire Black Baccara. De introductie van de eerste twee rozen, Savita+ en Avantique+, vond plaats in juni. In het najaar volgt de laatste.

‘Family’ en toch verschillend
De twee rozen hebben een totaal verschillende uitstraling. Freaky Avalanche+® valt op door de unieke tekening, kleurt van dieproze naar helderwit vanuit het hart en heeft een trendy, modieuze uitstraling. Dolce Avalanche+® daarentegen heeft een warm, ingetogen kleurkarakter. De bloem is wit met een roze hart en kleurt steeds dieper roze naarmate de knop verder open gaat.

Black Baccara is terug
Trots is Arend Roses ook op de herintroductie van de koningin der rozen Black Baccara in zijn assortiment. Door de donkerrode fluweelzachte bloembladeren lijkt deze roos bijna zwart en is hiermee de donkerste roos ter wereld. Black Baccara blijft exclusief voor Arend Roses en is van lengte 40 cm tot 80 cm leverbaar.

De introductie van de nieuwe rozen is onderdeel van een koerswijziging, die Arend Roses heeft ingezet onder het motto Varieties of Excellence. Het bedrijf speelt daarmee in op de veranderde markt. Algemeen directeur Remco van Arend: “Bij Arend Roses staat een breed assortiment van exclusieve rozen centraal met de garantie van leverbetrouwbaarheid en à la carte-service. Met onze jarenlange ervaring en bovenal topproducten in de kassen zien we zo een rooskleurige toekomst voor ons. Het doel blijft uitblinken met een breed en exclusief assortiment.”

Dolce Avalanche+® en Freaky Avalanche+® zijn verkrijgbaar vanaf maandag 18/07/2016 op FloraHolland Aalsmeer.

www.arendroses.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.