Doe mee aan florale wedstrijden op FLEUR FLORAL FASHION

Fantastisch nieuws voor iedereen die van bloemstylen houdt! Op het evenement FLEUR FLORAL FASHION by Fleuramour in september kan je deelnemen aan florale wedstrijden voor professionele bloemisten en voor bloemenliefhebbers. Ook als je niet naar Alden Biesen kunt komen, kan je meedoen!

Wedstrijd voor liefhebbers en floristen : Haute couture jurk

FLEUR FLORAL FASHION betekent ook interesse voor bloemendesign en mode. Heb jij een leuk idee voor een fantastische, feestelijke, kunstzinnige bloemenjurk? Laat je fantasie de vrije loop en creëer zelf een florale haute couture jurk!

Deze wedstrijd staat open voor professionele floristen, maar ook liefhebbers zijn welkom om deel te nemen. Er zal een verschillende jury zijn voor professionals en flower lovers.

Richtlijnen voor de haute couture jurk:

? Voor deze bijzondere editie van FLEUR FLORAL FASHION by Fleuramour verwachten we een feestelijke jurk die aansluit bij het thema ‘A Castle Deserves Art’. Het mag dus een jurk zijn met een artistiek kantje.

? De jurk hoeft niet draagbaar te zijn. Je kiest zelf wat voor jurk je maakt: historisch, actueel of futuristisch.

? Breng een foto of moodboard mee van je inspiratiebron. Zo kunnen we je werk beter begrijpen. Het moodboard zal samen me de jurk gepresenteerd worden.

Meer info over deze wedstrijd en over het reglement vind je hier.


Wedstrijd voor floristen : Bruidsboeket met artistiek tintje

Op een evenement waar passie voor bloemen centraal staat, kunnen bruidsboeketten niet ontbreken. Ben je een professioneel florist en wil je graag je kunnen showen tijdens dit prachtige event? Dan moet je zeker deelnemen aan deze wedstrijd!

Richtlijnen voor het bruidsboeket:

? Voor deze bijzondere editie van FLEUR FLORAL FASHION by Fleuramour met als thema ‘A Castle Deserves Art’, verwachten we de realisatie van een bruidsboeket met een artistiek tintje.

? Je bruidsboeket heeft als inspiratiebron een kunstrichting of een bepaalde kunstenaar naar keuze. Je zorgt zelf voor een mooie foto of een moodboard van je inspiratiebron om bij het boeket te presenteren.

? Voor het bruidsboeket gebruik je Oasis® steekschuim als basis. Zorg ervoor dat je creatie bij je bruid past én ook draagbaar is. Het boeket moet perfect afgewerkt zijn.

Meer info over deze wedstrijd en over het reglement vind je hier.


Praktisch: Tentoonstelling op Fleur Floral Fashion

Als je deelneemt aan de wedstrijd zal jouw bloemwerk tentoongesteld worden in het kasteel van Alden Biesen.

De organisatie verwacht je afgewerkte design (boeket of jurk) ten laatste op woensdag 22/09/2021 om 21 uur te ontvangen in Alden Biesen. De bekendmaking van de prijzen zal plaatsvinden op donderdag 23/09/2021 om 17 uur.

Alle werkstukken blijven ter plekke t.e.m. maandag 27/09/2021 om 18 uur. Je neemt nadien je werkstuk zelf terug mee naar huis.

Fleur Creatif Magazine: Fleuramour 2021 will go on! The international flower exhibition present a corona-safe edition in September 2021: Fleur Floral Fashion.
© Fleuramour / Studio PSG

Liever online deelnemen?

Kan je (door reisbeperkingen) nog niet naar Alden Biesen komen? Ook dan kan je deelnemen aan de wedstrijd!

Bezorg een mooie, duidelijke foto in hoge resolutie van je bruidsboeket of haute couture jurk aan de hoofdredactrice van Fleur Creatief Magazine: [email protected]

Stuur ook een foto/moodboard van je inspiratiebron mee zodat we je werk beter kunnen begrijpen. We verwachten je foto ten laatste op vrijdag 10/09/2021 om 21 uur.

Je werk zal geprojecteerd worden in het kasteel van Alden Biesen.

Veel succes!

www.crystalflowers.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.