D&M Deco pakt uit met lente/zomercollectie 2022

Met trots stellen we u enkele toppers voor uit de gloednieuwe lente- en zomercollectie van D&M Deco die getypeerd wordt door koraal en grasgroen. Reserveer meteen de datums van de nocturne en opendeurdagen in je agenda!

? Eerste beelden Lente/zomercollectie 2022 by D&M Deco

D&M lanceert dynamisch koraal als een van de kleuren voor de Spring/Summer 2022 collectie. Deze kleur straalt tegelijkertijd energie en warmte uit. Ze past in de tijdgeest waarin we een hernieuwde energie voelen om te beginnen met het ontdekken van nieuwe dingen. Gecombineerd met warme natuurlijke tinten, creëren we een etnische, warme vibe.


? Meer beelden Lente/zomercollectie 2022 by D&M Deco

Leven in een wereld van lockdowns dwong ons om terug te keren naar de basis, naar de natuur. Mensen gingen voor wandelingen in het bos en genoten van bloemen en planten. We putten energie uit de natuur, maar in 2022 combineren we dit opnieuw met een wereld in voortdurende evolutie. Met andere woorden, we hebben optimistisch groen nodig in het midden van modern grijs.

Tweemaal per jaar organiseert D&M Deco in de showroom van Aartselaar (België) haar opendeurdagen.

“Voor iets zo delicaat als design schatten wij het persoonlijk contact hoog in, het contact met de producten maar ook het contact tussen mensen. We maken het shoppen naar interieurdesign extra aangenaam met een hapje en drankje. De versnaperingen worden aangeboden in onze sfeervolle showroom, die telkens wordt aangekleed in functie van de nieuwste collecties.”

NOCTURNE |

Donderdag 13 januari 2022 van 17 tot 22 uur met goeie muziekvibes en een heerlijke foodtruck.


OPENDEURDAGEN |

10 – 11 – 12 januari (van 9 tot 17 uur) 
17 – 18 januari (van 9 tot17 uur) 
24 – 25 – 26 januari (van 9 tot 17 uur) 

Elke maandag tot 19 uur

www.dm-deco.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.