DIY | Zelfgemaakte adventskrans met goud en rood

Een zelfgemaakte adventskrans is een must-have om feestelijk af te tellen naar Kerstmis. Ga snel aan de slag met onze DIY zodat je op zondag 28 november klaar bent om de eerste kaars aan te steken.

Dit heb je nodig:

  • Asparagus, geverfd
  • Schinus molle, rode peperbessen
  • Cornus, rode kornoelje
  • metalen frame
  • OASIS® Bindwire

Zo maak je de adventskrans:

Op een metalen frame bind je de rode Cornustakken vast. De leegten vul je op met de geverfde wilde Asparagus. Tot slot breng je nog wat accenten aan met de rode peperbessen. En klaar is jouw zelfgemaakte adventskrans om af te tellen naar Kerstmis… Geniet ervan! ?

Advertising
 

Ontdek meer DIY ideeën in Fleur Creatief Magazine

De nieuwste Fleur Creatief magazines geven je tonnen inspiratie om te bloemschikken tijdens het najaar en de feestdagen

❄️In de nieuwste editie vind je de mooiste florale ideeën voor een feestelijke winter, inclusief tips & tricks van ervaren bloemisten én kerstinspiratie uit Japan en Rusland. Benieuwd? Bekijk Fleur Creatief winter 2021 nu in de shop.

? De najaarsspecial telt meer dan 50 DIY ideeën voor de herfst, de winter en de feestdagen. Denk aan een feestelijke tafelaankleding, florale kerstbomen, winterkransen, kerstboeketten… Bekijk Fleur Creatief @ Home special najaar 2021 nu in de shop.

» Bekijk hier alle edities van Fleur Creatief.

De nieuwe Fleur Creatief winter 2021 is er! Met in deze uitgave een waaier aan inspiratie voor de feestdagen Kerstmis en Nieuwjaar.
Fleur Creatief winter 2021
Fleur Creatief @ Home special najaar 2021. Bloemschikmagazine boordevol ideeën voor de herfst, de winter en de feestdagen.
Fleur Creatief @ Home special najaar 2021

Deze adventskrans met goud en rood is een creatie van florist Annick Mertens voor Fleur Creatief @ Home special najaar 2020.

Bekijk hier meer inspiratie voor Kerstmis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.