Dit weekend – 1001 bloemenideeën in Brugge

Ben je dit weekend op zoek naar leuke decoratie-ideetjes voor de feesten? Een origineel en trendy versierde kerstboom of winterse florale wanddecoraties? Dan moet je zeker en vast naar ‘Winter Moments with Flowers’, hét kerstevenement van het jaar in het romantische Brugge, waar je 1001 bloemenideeën opdoet waarmee je zelf aan de slag kan.

Het Oud-Sint-Jans-Hospitaal in Brugge krijgt voor die gelegenheid een gezellig winters en bloemrijk interieur aangemeten, waarin je heerlijk kan kuieren en feestelijke hebbedingetjes en doe-het-zelfmaterialen kan ontdekken en kopen.

Winter Moments with Flowers is zoveel meer dan een kerstmarkt.

Frederiek Van Pamel, getalenteerd bloemsierkunstenaar uit Brugge en vaak gevraagd voor prestigieuze feestprojecten komt ook dit jaar weer uit de hoek met een verrassende ruimtevullende creatie met 10.000 Ecuadoriaanse rozen.

Ook het Fleur@home-team(Annick Mertens, Charlotte Bartholomé, Stijn Simaeys en Tom De Houwer) is van de partij. Zij spelen in op de oorsprong van de ruimte, een hospitaal. Ze brengen leuk en origineel versierde ziekenkamertjes. Een unieke uitstap !

Info – Winter Moments

Creatie - Frederiek Van Pamel
Creatie – Frederiek Van Pamel

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.