Deze week start de Seasonal Trade Fair

Nog een aantal dagen en dan is het zover, de FloraHolland Seasonal Trade Fair gaat komende woensdag 18 maart van start. Nog even alle activiteiten op een rij voor u. Voor de duizenden vakbezoekers heeft de beurs veel te bieden. Ruim 400 kwekers van groene- en bloeiende kamerplanten en tuinplanten en een aantal bloemenkwekers presenteren met trots hun assortiment. De winnaars van de Glazen Tulp worden nogmaals in de ‘spotlight’ gezet, maar er worden ook meerdere noviteiten en nieuwe concepten gepresenteerd.

Florist Event
Dit jaar bundelt de Seasonal Trade Fair de krachten met het Florist Event. Het Florist Event is een evenement voor bloemisten en tuincentra en belooft een ware beleving te worden. Op beide beursdagen worden presentaties gegeven door internationale arrangeurs en op woensdagavond vindt het Florist Event plaats.

Top arrangeurs van Flower Factor, waaronder Pim van den Akker, bieden de bezoeker een inspirerend programma, waarbij gebruik wordt gemaakt van producten van standhouders van de Seasonal Trade Fair.

Zie onze agenda voor alle praktische info

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.