Deze balkonbak wordt elk seizoen bij jou thuis geleverd

Na de huis-aan-huis-boeketten is het nu tijd voor aan huis geleverde balkonbakken! The Plant Box wordt geheel gevuld afgeleverd met bloeiende bloemen, aarde en voeding.

Met The Plant Box ontvang je kant-en-klare bloemencreaties voor balkon en tuin. De balkonbak wordt als een boeket samengesteld. En hij wordt ook nog eens thuisgebracht.

Heb je eenmaal een Plant Box, dan kun je deze ieder seizoen weer vullen met een nieuwe creatie. Deze wordt als plantenbaal, die precies in de bak past, thuis afgeleverd: de uitgebloeide plantenbaal haal je eruit, de nieuwe bloemenpracht zet je erin. Je kunt kiezen uit 30 verschillende creaties.

Niet 1 maar 5 seizoenen

The Plant Box werkt met vijf seizoenen: lente, vroege zomer, hoogzomer, herfst en winter. Wil je het hele jaar door een balkon vol bloemen, dan kan je lid worden van de Plant Lover Club. Met een jaarabonnement heb je voor een vast maandelijks bedrag altijd verse bloemen om je heen. Ook leuk als cadeau.

De plantenbakken hebben een tijdloos ontwerp en het materiaal is gemaakt van 100 procent gerecyclede plantaardige oliën. De universele houders van de plantenbak passen overal en zorgen voor een veilige ophanging aan elk balkon. Het formaat van The Plant Box is 75 x 18,8 x 18,8 cm.

Prijs

Je kunt The Plant Box los bestellen vanaf € 85. Een jaarabonnement op The Plant Box met vijf keer per jaar verse bloemen op balkon, is verkrijgbaar vanaf € 299.

Meer informatie vind je op www.theplantbox.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.