De zomer in met bloemenjuwelen

Florale juwelen zijn hot! Ook op IPM Essen voorspelden verschillende vakorganisaties, zoals het Duitse FDF en Bloemenbureau Holland, dat de bloemenjuwelen een succesvolle zomer tegemoet zouden gaan. 

De zon om je hals
Het bloemenaccessoire is ingebed in een hippe macramé. De chrysanten fungeren als parels. De synthetische band in knalgeel geeft het juweel een zomerse en sportieve touch, wat de collier multifunctioneel maakt voor zowel casual als formele gelegenheden.

Advertising
 

Girl’s night out
Voor dit florale juwelenpaar haalden de organisaties hun mosterd bij de beroemde serie ‘Sex and the City’. Ze promoten elegante ensembles – à la Carrie & co – opgesmukt met bloemen. Hun creatie op IPM Essen bestond uit een ketting en een armband op basis van chrysanten en hanekam.

Omzetten in de praktijk
Zet eens een paspop met een leuke jurk en bijbehorende florale juwelen in je etalage. Of sla jij deze zomer nog de handen in elkaar met andere winkels uit de buurt voor een shoppingavond? Werk dan samen met de plaatselijke boetiek en organiseer een modeshow. Zij zorgen voor de kledij, jij voorziet de outfits van florale juwelen. Zorg daarenboven dat je leuke fotografie van de show hebt die je kan delen op sociale media. Succes gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: