‘De Warmste Week’ betrekt lokale bloemenwinkel

Agora moedigt bloemisten, tuincentra en consumenten aan om mee te doen aan ‘De Warmste Plant’, een verkoopactie waarvan de opbrengst deels gaat naar het goede doel ‘Plant een bos’. Ook jij kan meedoen aan deze geldinzamelactie in het kader van ‘De Warmste Week’.

Advertising
 

Hoe werkt het?

‘De Warmste Plant’ is een potplant waarvan Agora 2 euro doneert aan ‘De Warmste Week’. Je verkoopt ‘De Warmste Plant’ vervolgens aan € 14,95. Het precieze aantal kan je tot uiterlijk vrijdag 11 december 2019 bestellen door de bestelbon ingevuld terug te mailen of alle gegevens door te sturen naar [email protected]

Agora maakt intussen promotie via social media, zorgt voor affiches en plantenstekers en publiceert de deelnemende handelaars op de website.

Tussen 18 en 24 december 2019 bied jij ‘De Warmste Plant’ aan in jouw bloemenwinkel of tuincentrum. Vroeger verkopen mag ook.

“Met deze actie legt Agora enerzijds de focus op het belang en de meerwaarde van lokaal shoppen bij de bloemist of het tuincentrum, anderzijds steunen we graag op deze manier ‘Plant een bos’.”

TIP

Aarzel niet om jouw deelname onder de aandacht te brengen met de hashtag #dewarmsteplant zodat Agora deze kan delen.

>> dewarmsteplant.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: