Nieuwste chrysanten zijn trendy krachtpatsers

De krachtige chrysant is de perfecte bloem voor de bloemist met lef. Door het uitgebreide kleurenpalet en afwisseling in grootte is de chrysant uitermate geschikt voor creatief bloemwerk; zo heb je altijd een winner in handen! 

Game on en speel in op de trend van dit voorjaar. ‘Reanimated Real’ staat voor energie, kleur en focust op de kracht van de bloemen zelf. Bladgroen komt niet of nauwelijks voor. Het is een thema dat bij de jongere doelgroep zeker in de smaak zal vallen. Laat je inspireren door de vele kleuren en vormen van de chrysant en ontdek drie manieren om deze trend te vertalen naar spectaculair bloemwerk! 


Paint it purple 

Deze trend staat in het teken van positiviteit – dat kunnen we immers wel gebruiken in deze tijden – en is een tikje rebels. Werk met prachtige tweekleurige chrysanten en (paars)geverfd blad om het geheel net wat spannender en anders te maken. Dit boeket is een ware oppepper en zal je klanten zeker verrassen! 

Tip: presenteer het boeket in een bijpassende, trendy vaas! 


Kleurrijke kunst 

De trend ‘Reanimated Real’ gaat ook over het los willen komen van een bepaalde structuur – op een positieve manier. Dit boeket is daar hét perfecte voorbeeld van! Kies voor dit boeket een rustigere basis chrysanten en vul aan met andere (geverfde) bladeren en bloemen. 

Tip: multifunctionaliteit is ook helemaal van nu! Denk bijvoorbeeld eens na over hoe een boeket tegelijkertijd een schilderij aan de muur kan zijn.  


En nu jij!  

Op de website JustChrys.com kun je heel gemakkelijk een lijstje met jouw favoriete chrysanten samenstellen. Handig: dit lijstje kun je daarna gelijk uitprinten of mailen naar jezelf of je inkoper/contactpersoon bij de groothandel. 


Swipe & bekijk slechts enkele van de honderden soorten

Meer inspiratie

www.justchrys.com


Foto’s: ©JustChrys.com | Designer: Manfred Hoffmann  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.