De Nieuwe Citroën Berlingo: handig in gebruik

Een ludospace is een gemakkelijk ding. Dit type wagen rijdt comfortabel en biedt heel wat laadruimte. Een ideale bedrijfswagen en handig voor leveringen. Op het Autosalon van Genève stelde Citroën zijn vernieuwde Berlingo voor.

Als uitvinder van het segment van de ludospaces wist de Citroën Berlingo altijd al op een moderne en praktische manier in te spelen op de verwachtingen van de klant. Getuige van dit succes zijn de 2,9 miljoen verkochte wagens sinds 1996. Met zijn sterke persoonlijkheid is deze wagen de ideale partner in alle situaties, zowel voor gezinnen als voor professionals in zijn bedrijfswagenversie.

Het merk biedt een antwoord voor elke professional met de nieuwe Berlingo in zijn bedrijfswagenversie: een volledige reeks silhouetten, motoren en uitrustingen die geschikt zijn voor elk gebruik. De wagen is ook verkrijgbaar in twee verschillende lengtes, L1 (tot 3,7 m) en L2 (tot 4,1 m), en wordt gekenmerkt door een maximaal laadvolume van 4,1 m³ om twee europallets te kunnen laden. Met zijn intelligente toegang via de brede zijdelingse schuifdeuren en asymmetrische achterdeuren (60:40) die over 180° openzwaaien, optimaliseert hij het gebruiksgemak en de veiligheid.

Om zeer veelzijdige toepassingen te garanderen en aan zoveel mogelijk verwachtingen te voldoen, kan de professional altijd gebruikmaken van de Extenso®-cabine, die moduleerbaar is en tal van voordelen biedt: vooraan kunnen er 3 personen zitten dankzij een extra plaats in het midden. Hij past zich dus snel en moeiteloos aan de verschillende behoeften van de gebruikers aan. De laterale passagiersstoel kan worden neergeklapt om een vlakke vloer te creëren en ladingen tot maar liefst 3 meter lang te vervoeren. De verhouding tussen de ‘binnenste laadlengte’ en de ‘buitenlengte van de wagen’ (4,38 m) is een echte prestatie in het segment. De rugleuning van deze neerklapbare passagierszetel is gemaakt van plaatstaal om moeiteloos tot 50 kg belasting te kunnen dragen.
En de passagierszetel kan ook in bioscoopstand gezet worden, dit wil zeggen dat de zitting opgeklapt wordt tegen de rugleuning om hoge lasten in de cabine te vervoeren.

www.citroen.be

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.