De mooiste soorten Clematis voor floral designers

Clematis Amazing® snijbloemen zijn er in alle soorten en maten. Marginpar introduceerde de eerste Clematis snijbloem in 2006, en de familie is sindsdien uitgegroeid tot een hele serie met 14 variëteiten. Of je nu indruk wilt maken op je klanten met felle kleuren, grote bloemen of een donzig accent, de Clematis Amazing® serie heeft het allemaal!

Met haar unieke uitstraling geeft ze dat extra speciale tintje aan elk arrangement. Breng vrolijkheid met de bruisende Kyiv of een zachte pluis met Kibo. Er is een Clematis voor elk moment.

Advertising
 


Bij Marginpar draait alles om innovatie, er worden regelmatig nieuwe soorten geïntroduceerd. En ze zijn niet van plan het rustiger aan te doen! Bij de veredeling worden alleen de beste bloemen geselecteerd; vereisten zijn een goed vaasleven (minimaal 10 tot 14 dagen), sterke stelen en een uniek uiterlijk.


Eind 2020 introduceerden ze de eerste, langverwachte, witte variëteit: Clematis Amazing® Vienna.


En de nieuwste aanwinst in de familie was niet minder bijzonder; de eerste Clematis snijbloem in duotonen: Clematis Amazing® Sevilla.


Het beste nieuws van allemaal: binnenkort wordt weer een nieuwe variëteit geïntroduceerd, dus volg Clematis.Amazing op sociale media om op de hoogte te blijven!


De eerste variëteiten hebben hun charme, en populariteit, zeker niet verloren. Clematis Amazing® Star River is wereldwijd de meest gebruikte variëteit! En dat komt niet als een verrassing.

Clematis Amazing® Star River


Haar pasteltinten doen het goed bij verschillende kleurenthema’s, maar het meest bijzondere aan deze bloem is de contrasterende gestreepte achterkant van haar bloemblaadjes. Ze ziet er vanuit elke hoek buitengewoon uit.


Of ga voor de wow-factor met London. Clematis Amazing® London heeft één van de grootste bloemen van alle Amazing® variëteiten. Terwijl de meeste variëteiten meerdere bloemen per steel hebben, wordt London gekweekt met een enkele bloem bovenin. Daardoor kan de plant al haar kracht en energie in één enkele knop concentreren. Bam! Een ware diva in elk boeket! Al met al is er voor ieder wat wils, dus probeer het vooral uit en laat je ontwerpen opvallen bij je klanten!

Clematis Amazing® London

Klik hier voor meer informatie en inspiratie

www.marginpar.com/clematis-amazingGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.