De liefde hangt letterlijk in de lucht [VIDEO]

Wat vliegt daar door de lucht, gewapend met een rode roos? Neen het is niet Mega Mindy. Het is Cupidrone, klaar om overal liefde te verspreiden. In de nieuwe Valentijnsfilm van Mooiwatbloemendoen hangt de liefde letterlijk in de lucht. Jouw Valentijn maak je pas echt blij met bloemen! 

Cupidrone
Een speciaal voor Valentijnsdag ontwikkelde drone met de naam #cupidrone speurt de straten af naar verliefde stelletjes en eenzame zielen. Als hij ze ziet, vuurt hij een rode roos op ze af. Wat blijkt? Het eeuwenoude symbool van de liefde – de rode roos – doet nog steeds feilloos zijn mooie werk. “ Voor wie Valentijnsdag bijzonder wil maken, laat Cupidrone zien dat bloemen een wonderlijk effect hebben op mensen.” Aldus Ivo van Orden, Campagnemanager bij Bloemenbureau Holland.

Op zoek naar Romeo en Julia
Vorig jaar verspreidden we liefde en geluk in Parijs met 1.500 rode alarmkastjes; In Case of Love at First Sight. Dit jaar bracht Cupidrone de liefde naar Verona, de stad van ’s wereld beroemdste liefdeskoppel Romeo en Julia. In deze film zien we Cupidrone zelfs even binnen gluren bij Julia’s beroemde balkonnetje op de Via Capello.

Mede dankzij…

De regie van deze korte film was in handen van regisseur Edwin Nikkels en is gemaakt door reclameadviesbureau Kingsday in samenwerking met Back2Back Productions. De prachtige rode rozen (Red Naomi) die Cupidrone afvuurt zijn afkomstig van rozenkwekerij Porta Nova.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.