De lente wordt bubblegum roze!

Barbie-fans en romantische zielen gaan nu beter op het puntje van hun stoel zitten. De lentetrend BUBBLY // BLOSSOM spat van het roze. Boeketten in suikerstokroze, framboosroze en bubblegum roze… Yes, you’ll love it!

Het lookbook van Agora is een vat vol inspiratie.

Advertising
 

Gedurfde en opvallende tinten die in een monotoon landschap uitbreken, dat is helemaal waar de trend BUBBLY // BLOSSOM voor staat. Focus op de meest felle en heldere kleuren die je doorgaans terugvindt op prestigieuze catwalks en in de hipste interieurzaken.

Alles begint met verse of gevriesdroogde bloemen in felroze en framboosroze kleuren. Zij zijn het hart van dit thema en garanderen een modern en futuristisch design.

We hanteren binnen BUBBLY // BLOSSOM een minimalistische stijl op het gebied van accessoires, kleine accenten van bv. gekleurde veren kunnen bovendien wel binnen het thema.

We houden vast aan traditionele vazen en potten en laten de kleuren van de bloemen en planten voor zich spreken. Golvende lijnen doorheen het geheel, in samenspel met de ronde vormen van de verse bloemen, scheppen hier de sfeer.

Dit sprankelende lentethema leent zich uitstekend voor Moederdagcreaties.

Metaalzilveren effecten vinden we terug in gewaagde modeontwerpen en in futuristische architectuur. Accessoires in zilvermetaal of kristal sluiten erg goed aan bij deze creaties.

De combinatie van verse bloemen en gevriesdroogde bloemen zingt in harmonie.

Roze pioenrozen spelen met contrast wanneer ze in een industrieel ogende, metallic grijze pot worden tentoongesteld.

De kleur bubbelgumroze is onmisbaar in iedere creatie en geeft een opvallend effect aan het geheel.

www.agoragroup.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.