De derde editie van ALL4HOME sluit af met 4.307 bezoekers

ALL4HOME, de vakbeurs voor bloemen, decoratie en geschenken voor en door de sector die van 24 t.e.m. 27 augustus plaatsvond in Flanders Expo Gent, ligt alweer achter de rug.

De klok tikte af op 4.307 bezoekers, waarvan 85 % uit België, 7,4 % uit Noord-Frankrijk en 6% uit Nederland. Zo’n 52% van de bezoekers kwam daarbij uit de decoratiesector, 28% uit de bloemensector en 20% uit de geschenkenwereld. De simultaan georganiseerde Floral beurs lokte op 27 augustus nog eens zo’n 240 extra bezoekers.

ALL4HOME lanceerde tijdens deze editie eveneens de New Collection en Press Sweet Heart labels. Een gespecialiseerde persjury duidde nog vóór aanvang van de beurs hun persoonlijke toppers aan uit de nieuwe collecties van de exposanten. Op deze manier wenste ALL4HOME de professionele bezoekers aan de beurs te inspireren bij hun zoektocht naar aantrekkelijke, nieuwe producten.

ALL4HOME 2015: interessante denkpistes en ideeën

Bezoekers en pers zijn het er volmondig over eens: ALL4HOME heeft een mooie toekomst voor zich. Dit stemt de organisatie en adviesraad van de beurs erg tevreden. Nu al zijn heel wat interessante denkpistes en ideeën naar voren gekomen om de beurs zo mogelijk nog aantrekkelijker te maken voor de bezoekers.

De volgende editie van ALL4HOME vindt plaats van 1 t.e.m 4 februari 2015 in Flanders Expo Gent. Een niet te missen afspraak voor alle sectorprofessionals, decoratie-, bloemen- en geschenken liefhebbers!

ALL4HOME_august 2014_42

Surf snel naar www.all4home-fair.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.