De 8 bloemennoviteiten bij Decorum

Decorum is het premium merk van de Nederlandse bloemen- en plantensector. Het merk staat voor kwaliteit. Alleen het beste. Duurzaam. Vers van de kweker. In 1999 is de coöperatie Decorum opgericht door vooruitstrevende Nederlandse plantenkwekers. Inmiddels zijn er meer dan 50 bloemen- en plantenkwekers lid van Decorum. En alleen het aller-, allerbeste uit de kas wordt onder het merk Decorum geleverd.

Speciaal voor jou selecteerde Decorum acht noviteiten voor 2021.

Advertising
 


Lisianthus Giant White

Een vernieuwende Lisianthussoort wordt ‘Giant White’ ook wel genoemd. De naam dekt de lading wegens de belangrijke kenmerken. De Giant White heeft namelijk gigantische grote en helder witte bloemen. Naast deze twee pluspunten zijn de steellengte en de verdeling van de bloemen kenmerkend. Een bos van de elegante Giant White staat voor gegarandeerd plezier op de vaas!


Chrysanthemum Capriool

De Chrysanthemum Capriool kenmerkt zich door fraaie spinvormige bloemen die door talrijke smalle, lange lintblaadjes gevormd worden. Vanaf het moment dat de Capriool afgeleverd wordt, zal de bloem haar lintblaadjes steeds meer ontvouwen tot een doorsnede van zo’n 10 cm. De frisse zachtroze bloem springt er vast en zeker uit in boeketten. Maar ook als monobos is de noviteit opvallend!


Alstroemeria Avianna

De Alstroemeria Avianna is vernieuwend door haar grote bloemvorm en intens roze kleur. De kleine zwarte spikkels in het witte hart maken het een bijzondere nieuwe soort. In vergelijking met andere soorten heeft Avianna een zeer stevige tak van hoge kwaliteit. Dit geeft de bloem niet alleen een elegante uitstraling, het zorgt er ook voor dat de tak zich goed staande houdt in een gemengd boeket of als monobos.


Roselily Aïsha

De Roselily Aïsha, is een veelbelovende witte soort met verrassend grote bloemen en een groen hart. De Roselily’s staan bekend als stuifmeelvrij en hebben geen stamper. Wist je dat de meisjesnaam Aïsha “levend” en “voorspoedig” betekent? In deze bijzondere tijd is dit het ultieme cadeau om weg te geven!Double Oriental Anouska

De Double Oriental Anouska heeft een lieflijke roze kleur. De grootbloemige lelie is vorig jaar uitgebreid getest door Moerman Lilium. Hier viel de lange houdbaarheid van de snijbloem enorm op tezamen met de gevulde bloemvorm. Moerman Lilium kan de noviteit nu aan een breed publiek introduceren.


Germini Barbados: om bij weg te dromen

Droom even weg bij deze zonnige germini. Alsof je op een hagelwit strand ligt met een azuurblauwe zee en palmbomen om je heen. Hoe goed klinkt dat in deze tijd?! Nu het even niet mogelijk is om te reizen kun je toch nog even wegdromen naar een paradijselijke Caraïbische bestemming. Barbados is een mooie stevige mini gerbera met een zwart hart. De bloem is oranje met een frisgele vlam naar buiten toe.


Germini Maldini maakt zijn debuut

Een legendarische germini wordt geïntroduceerd met de naam Maldini. Maldini is een lieve zachtroze bloem met een lichte witte vleug. Door haar zwarte hart zit er echter ook pit in de bloem, het kan niet anders dan dat deze bloem een glansrijke loopbaan tegemoet gaat. 


Celosia Diva

Liefhebbers van een rustgevend interieur met natuurlijke uitstraling kunnen met de Celosia Diva inspelen op de trend aardetinten. De warme koperkleurige Celosia geeft jouw woning in een handomdraai een chique en trendy uitstraling, hiermee doet de bloem haar naam eer aan!

www.decorum.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.