De 6 plantennoviteiten bij Decorum

Bloemrijke planten hebben het he-le-maal. Vernieuw je productassortiment met deze zes toppers van het premiummerk Decorum.

Roselily Sara

Roselily Sara heeft grote roze bloemen met een donkere middennerf en spikkels naar het lichtgroene hart. De lieflijke Sara heeft minimaal 18 licht uit elkaar staande knoppen per plant, wat een mooi gevuld boeket op pot geeft. De bloemen hebben door de plantopbouw elk ruimte om tot volle bloei te komen.

Advertising
 

Roselily Samantha

Roselily Samantha heeft stevige stelen en rechtopstaande bloemknoppen (15+). De bloemen zijn hardroze met een wit randje. Van de Samantha zijn ca. 700 planten per week beschikbaar. Deze variëteit is ook bekend als snijbloem.

Roselily Sita

Sita is een van de nieuwste aanwinsten in de Roselily-op-pot-collectie en daarmee heeft Decorum ook een goede witte Roselily aan zijn assortiment kunnen toevoegen! Sita heeft mooie ronde bloemknoppen (15+) die zich openen tot grote witte bloemen met een gele nerf naar het hart en roze spikkels.

Tip: Roselily is ook verkrijgbaar als potplant

Azalea Rila

De Azalea Rila is een prachtig dubbelbloemig soortje! De rijkbloeiende plant heeft donkergroen blad en is vernieuwend door haar lila-kleurige bloemen.

Azalea Visolotto

De Azalea Visolotto is een bijzondere verschijning door haar witte bloemen en roze randje, een opvallende combinatie van kleuren. De Visolotto is bovendien enkelbloemig. Een fijne bijkomstigheid van deze rijkbloeiende plant is dat deze geen schubblaadjes heeft. Hierdoor valt deze niet uit. De nieuwe variant kan zeker zes weken bloemen geven en na de bloei kun je hem op een koele plek laten rusten tot de volgende bloei.

Cheeky Garvinea

De Cheeky Garvinea heeft veel kleine bloemen en is beschikbaar in vier kleuren. Ook blijft deze maar nieuwe bloemen geven. Hierdoor bloeit deze volle plant in de lente, zomer en najaar tot aan de eerste vorst. Het leuke aan de Cheeky Garvinea is dat deze geschikt is voor zowel binnen als buiten! 

www.decorumplantsflowers.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.